top of page

Voor de ZZP'er

_MG_3196.jpeg
Ben jij de zelfstandig zorgprofessional die wij zoeken?

Werken als zelfstandig zorgverlener, omdat helpen in de zorg je passie is. Dan wil je geen onzekerheid over het zoeken naar opdrachten en kostbare tijd moeten besteden aan de administratie. Nee, je wilt je handen inzetten in de zorg. Zorg Ambiance begrijpt dit, dus daar zorgen wij voor! Houd zelf de regie in handen en bepaal waar, wanneer en hoe vaak je werkt.  

Elke zorgverlener is anders en daarom bieden we de mogelijkheid om zelf de opdrachten te kiezen die jij prettig vindt. Altijd intramuraal of juist extramuraal losse opdrachten bij verschillende locaties? De keuze is aan jou. Via onze app heb jij 24/7 toegang tot ons actuele opdrachtenaanbod. Op het juiste moment aan de slag bij een door jou gekozen zorginstelling, daar zorgen wij samen voor! 

 

In de app geef je ook eenvoudig aan welke opdrachten je hebt gedraaid. Wij factureren deze gewerkte uren namens jou bij de zorgorganisatie. Jij hebt er verder geen omkijken meer naar en kunt je volledig inzetten in de zorg. 


Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Wij staan altijd voor je klaar.  

kaart-gr1a.png

Vind een opdracht bij jou in de buurt

stappenplan3d.png

Alle dagen
bereikbaar

Plezierig en
persoonlijk

Betrouwbaar
netwerk

Kwalitatief en
betrouwbaar

Opdrachten inzien
via de  app

Spoedbetaling 
mogelijk

Korte lijntjes,
snelle actie

Werken waar en
wanneer jij wilt

Facturatie 
ontzorgd

Ik ben heel tevreden over onze samenwerking . Voldoende contact en een fijne manier van benaderen. De meiden luisteren altijd goed en hebben een fijne benadering en willen altijd klaar staan en helpen.

Marilva

Door ons netwerk van zorgorganisaties is er genoeg aanbod! 

We hebben opdrachten van niveau helpende tot verpleegkundige.

bottom of page