top of page

Voor de zorgorganisaties

_MG_3286.jpeg
Ben jij op zoek naar kwalitatieve ZZP'ers? 

Op het juiste moment beschikken over de juiste zorgverleners, daar zorgen wij samen voor! Wanneer jullie krap zitten in de personeelsplanning, vinden wij een passende zorgverlener om te helpen de juiste zorg te bieden.

Veel zorgorganisaties hebben tegenwoordig in toenemende mate te maken met 'gaten' in de dienstroosters. Vaak hebben deze problemen een tijdelijk of incidenteel karakter en is het niet zinvol om daar nieuw personeel voor aan te trekken. Bovendien is het aantrekken van voldoende gekwalificeerd personeel ook geen eenvoudige zaak.

Het tijdelijk inzetten van gemotiveerde helpende, helpende plus, verzorgende (IG) en verpleegkundigen kan dan een prima oplossing zijn. Geen gedoe met contracten, geen hoge overheadkosten, maar direct en flexibel inzetbaar, gemotiveerd personeel tegen een scherp tarief. En zonder bijkomende kosten!

 

Als zorgbemiddelaar zetten wij graag dat extra stapje wanneer het nodig is. Naast kwaliteit is ook snelheid belangrijk. Want als er vraag is naar een zorgverlener, dan is deze vaak echt nú nodig. Wij begrijpen die noodzaak om kwalitatieve zorg altijd te kunnen leveren! Daarom zijn wij 365 dagen per jaar, van 07.00 tot 23.15 uur, telefonisch bereikbaar om jou te ondersteunen.

Wij staan voor persoonlijk contact. Zo weten wij wat er in jullie organisatie speelt en kunnen nog beter inspelen op de specifieke en persoonlijke wensen. Een telefoontje of een email van een opdracht is voldoende. Vervolgens gaat het team van Zorg Ambiance meteen voor jullie aan de slag.

Hier zijn wij op dit moment al actief

kaart-gr1a.png

Alle dagen
bereikbaar

Gescreende
ZZP'ers

Geen verborgen
kosten

Kwalitatief en
betrouwbaar

Vaste contact-

personen

No cure,
no pay

Groot netwerk
van ZZP'ers

Dé partij voor
ad hoc opdrachten

Diverse facturatie mogelijkheden

Manier van diensten uitzetten is fijn. Ik weet dat, wanneer ik een of meerdere diensten uitzet, ze binnen 10 minuten opgelost zijn. Bevestigingen zijn ook heel overzichtelijk en duidelijk.  Gevoel dat jullie ook blijven verbeteren en bezig zijn met kwaliteit van de zorgverleners. Alles is ook bespreekbaar met jullie. Zeer tevreden over jullie invulling voor ad hoc. 

Inovum

FAQ

Met ons netwerk ZZP'ers kunnen we jullie planning snel rondmaken.

We leveren van niveau helpende tot verpleegkundige met voldoende werkervaring. 

bottom of page