top of page

Over ons

Logo Zorg Ambiance muur

Zorg Ambiance is al ruim 10 jaar

hét bemiddelingsbureau in de zorg.

 

Oprichter Cherelle is zelf altijd in de zorg werkzaam geweest. Op de werkvloer merkte zij dat uitzendkrachten een slechte naam hadden. Het ontbrak vooral aan kwaliteit en betrokkenheid. Met hart voor de zorg besloot zij hier iets aan te gaan doen en zo is Zorg Ambiance ontstaan. Een bemiddelingsbureau tussen zorgorganisaties en zelfstandig zorgprofessionals, dat staat voor persoonlijk contact en kwaliteit. 

Door het leveren van een goede service en mond-tot-mond reclame heeft Zorg Ambiance over de jaren een mooi netwerk opgebouwd met zorgverleners en zorgorganisaties. Door ons hechte team en het persoonlijke contact met zowel zorgverlener als zorginstelling, weten wij goed wat er speelt. Zo kunnen wij nog beter inspelen op de specifieke en persoonlijke wensen van zorgorganisaties en professionals. Door onze korte communicatielijnen volgen actie en reactie elkaar in rap tempo op. Zorg Ambiance denkt graag mee in oplossingen en neemt werk uit handen. Samen zorgen we voor kwalitatieve zorg!

Uit ervaring weten we natuurlijk dat zorg voor mensen niet enkel tijdens kantooruren plaatsvindt. Op ieder moment van de dag kan er ergens een hulpvraag ontstaan die een oplossing verdient. Wij zijn dan ook  365 dagen per jaar, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, bereikbaar om te ondersteunen. Dit maakt Zorg Ambiance ook de partner voor de toekomst.  

Voor ons is het oplossen van de zorgbehoefte altijd het einddoel. Om die reden vragen wij ook geen kosten aan de opdrachtgevers. Iedereen verdient goede zorg en geld moet aan de zorg besteed worden. Zorgorganisaties betalen dan ook enkel aan de zorgverlener. Ook de opdrachten plaatsen wij kosteloos. Dat vinden we wel zo eerlijk!

image00003.jpeg

Cherelle Bitter

Oprichter en mede-eigenaar

Ons team
image00006.jpeg

Bianca Schepers

Operationeel Manager en mede-eigenaar

image00003.jpeg

Cherelle Bitter

Oprichter en mede-eigenaar

image00005.jpeg

Julia van de Fliert

Office manager

image00001.jpeg

Ilse van Dijken-Mester

Financieel medewerkster

image00004.jpeg

Debbie de Jong

Administratief medewerkster

jane3.png

Samira Mohammed

Administratief medewerker

image00008.jpeg

Licenka Smit

Administratief medewerkster

image00002.jpeg

Jax

Kantoorhond

image00007.jpeg

Kyra Verzuu

Administratief medewerkster

jane3.png

Taxiera Tjon a Pauw

Administratief medewerkster

_MG_3246.jpeg

Mees

Kantoorhond

Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Al 10 jaar tot tevredenheid van al onze klanten.

bottom of page