top of page

Over ons

Logo Zorg Ambiance muur

Zorg Ambiance is al ruim 10 jaar

hét bemiddelingsbureau in de zorg.

 

Oprichter Cherelle is zelf altijd in de zorg werkzaam geweest. Op de werkvloer merkte zij dat uitzendkrachten een slechte naam hadden. Het ontbrak vooral aan kwaliteit en betrokkenheid. Met hart voor de zorg besloot zij hier iets aan te gaan doen en zo is Zorg Ambiance ontstaan. Een bemiddelingsbureau tussen zorgorganisaties en zelfstandig zorgprofessionals, dat staat voor persoonlijk contact en kwaliteit. 

Door het leveren van een goede service en mond-tot-mond reclame heeft Zorg Ambiance over de jaren een mooi netwerk opgebouwd met zorgverleners en zorgorganisaties. Door ons hechte team en het persoonlijke contact met zowel zorgverlener als zorginstelling, weten wij goed wat er speelt. Zo kunnen wij nog beter inspelen op de specifieke en persoonlijke wensen van zorgorganisaties en professionals. Door onze korte communicatielijnen volgen actie en reactie elkaar in rap tempo op. Zorg Ambiance denkt graag mee in oplossingen en neemt werk uit handen. Samen zorgen we voor kwalitatieve zorg!

Uit ervaring weten we natuurlijk dat zorg voor mensen niet enkel tijdens kantooruren plaatsvindt. Op ieder moment van de dag kan er ergens een hulpvraag ontstaan die een oplossing verdient. Wij zijn dan ook  365 dagen per jaar, van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat, bereikbaar om te ondersteunen. Dit maakt Zorg Ambiance ook de partner voor de toekomst.  

Voor ons is het oplossen van de zorgbehoefte altijd het einddoel. Om die reden vragen wij ook geen kosten aan de opdrachtgevers. Iedereen verdient goede zorg en geld moet aan de zorg besteed worden. Zorgorganisaties betalen dan ook enkel aan de zorgverlener. Ook de opdrachten plaatsen wij kosteloos. Dat vinden we wel zo eerlijk!

Cherelle bitter

Cherelle Bitter

Oprichter en mede-eigenaar

Ons team
Bianca Schepers

Bianca Schepers

Operationeel Manager en mede-eigenaar

Licenka Smit

   Licenka Smit     

Administratief medewerkster

IMG_7163.jpeg

Leonie Iske

Administratief medewerkster

Cherelle Bitter

Cherelle Bitter   

Account Manager en mede-eigenaar

Kyra Verzuu

     Kyra Verzuu            

Administratief medewerkster

IMG_8204_edited_edited.jpg

Danique Verzuu

Marketeer/

administratief medewerkster

Ilse van Dijken-Mester

Ilse van Dijken-Mester

Financieel medewerker

Melis Reneman

Melissa Reneman

Administratief medewerkster

Mees Zorg Ambiance

Mees

Kantoorhond

Debbie de Jong

Debbie de Jong

Relatiebeheer/ administratief medewerkster

jane doe

Samira Mohammed

Administratief medewerkster

Jax Zorg Ambiance

Jax

Kantoorhond

Wij staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Al 10 jaar tot tevredenheid van al onze klanten.

bottom of page