top of page

Voor de ZZP'er

Medical Consultation
Ben jij de Zelfstandige Zorgprofessional die wij zoeken?

Werken als zelfstandig zorgverlener, omdat werken in de zorg je passie is. Dan wil je geen onzekerheid over het zoeken naar diensten en kostbare tijd moeten besteden aan de administratie. Nee, je handen inzetten in de zorg. Zorg Ambiance begrijpt dit en daarom zorgen wij daarvoor. Houd zelf de regie in handen en bepaal waar, wanneer en hoe vaak je werkt.  

Elke zorgverlener is anders en daarom bieden we de mogelijkheid om zelf de diensten te kiezen die jij prettig vindt. Altijd bij één locatie of juist losse opdrachten bij verschillende locaties? De keuze is aan jou. Via onze app heb jij 24/7 toegang tot ons actuele dienstenaanbod. Op het juiste moment aan de slag bij een door jou gekozen zorginstelling, daar zorgen wij samen voor! 

 

In de app geef je ook eenvoudig aan welke diensten je hebt gedraaid. Wij factureren deze gewerkte uren namens jou bij de zorgorganisatie. Jij hebt er verder geen omkijken meer naar en kunt je volledig inzetten in de zorg. 


Zijn er nog vragen of onduidelijkheden? Wij staan altijd voor je klaar.  

kaart-gr1a.png

Altijd een dienst beschikbaar in jouw buurt

stappenplan3d.png

Alle dagen
bereikbaar

Plezierig en
persoonlijk

Betrouwbaar
netwerk

Kwalitatief en
betrouwbaar

Diensten inzien
via de  app

Spoedbetaling 
mogelijk

Korte lijntjes,
snelle actie

Werken waar en
wanneer jij wilt

Facturatie 
ontzorgd

Heel tevreden over onze samenwerking . Voldoende contact en een fijne manier van benaderen. De meiden luisteren altijd goed en hebben een fijne benadering en willen altijd klaar staan en helpen.

Marilva

FAQ

We kunnen niet wachten om jou te helpen bij het vinden van de juiste zorgverlener. Bel ons vandaag nog!

bottom of page