top of page

Welkom Bianca!

Bijgewerkt op: 12 mrt.

Ontmoet onze nieuwste teammember Bianca Schepers. Zij is nu ruim een maand aan boord bij team Zorg Ambiance. Ben jij ook benieuwd hoe zij het tot heeft ervaren? Wij hebben het haar gevraagd.


Ik heb afgelopen maand als een hele leuke tijd ervaren. De weken vliegen voorbij en ik voel mij al helemaal thuis. Natuurlijk makkelijk om je snel op je gemak te voelen met een leuk team. Maar beginnen met een nieuwe baan in deze tijd is toch een beetje spannend. Veel mensen hebben hun collega’s al bijna een jaar niet meer in het echt gezien. Ik besef dan ook wel dat wij het geluk hebben meer dan voldoende ruimte te hebben op kantoor. Dit houdt in dat ik vier dagen per week fijne collega’s om mij heen heb, die mij wegwijs maken binnen Zorg Ambiance.


Wat ik hoop bij te dragen aan het team? Ik ben een echte teamspeler met het vizier op de toekomst. Lange termijn denker. Samen met het team ben ik continu werkzaam met betrekking tot verbeteringen en op zoek naar een efficiëntere manier van werken. Ook leuk vind ik het om mij bezig te houden met de strategie en het marketingplan. Daarnaast hoop ik bij te dragen aan de sfeer op kantoor. Zorgen dat deze gezellig en informeel blijft. Samen zorgen dat gestelde doelen behaald worden, geeft mij het meeste voldoening. Ik houd mij dus vooral bezig met de bedrijfsvoering binnen Zorg Ambiance. Maar mocht iemand mijn hulp nodig hebben, ben ik zeker bereid te helpen, graag zelfs.


Werken in de zorgsector is niet nieuw voor mij. Affiniteit met zorg heb ik altijd al gehad. Ik zou mijzelf ook omschrijven als een zorgzaam persoon. Het stukje helpen vind ik gewoon heel mooi. Het helpen van mijn collega’s. Of helpen van zorgorganisaties wanneer zij een directe hulpvraag hebben. Maar ook het helpen van zelfstandige zorgverleners in het vinden van een dienst en ontzien van administratielasten.

Over een jaar moeten meer mensen van het bestaan van Zorg Ambiance afweten.

Meer mensen moeten van het bestaan van Zorg Ambiance afweten. Over een jaar hoop ik dat Zorg Ambiance mooie stappen in die richting heeft kunnen zetten. Eigenaren Justin en Cherelle hebben echt hart voor de zorg. Tot een paar jaar geleden hebben zij zelf nog actief in de zorg gewerkt. Een mind set niet gedraaid op winst, maar hoe kunnen wij zorgorganisaties helpen, vind ik bewonderingswaardig. Zorg Ambiance rekent dan ook geen bemiddelings- of maandelijkse kosten aan zorgorganisaties. Zorgorganisaties betalen enkel de zelfstandig zorgverlener. Om die reden alleen al, hoop ik dat wij over een jaar veel nieuwe zorgorganisaties hebben mogen aansluiten.


Omdat ik niet op één vaste afdeling werk, kun je mij overal binnen Zorg Ambiance tegenkomen. En hopelijk nog heel lang.”


Kennismaken met Bianca? Neem gerust contact op!

Goede zorg regelen we samen!

Zorg Ambiance sinds 2012

bottom of page