top of page

Waarom jij als zorgprofessional voor Zorg Ambiance kiest

Net pas werkzaam als ZZP’er? Of ben je al een doorgewinterde zelfstandige zorgprofessional? Welke van de twee het ook is, je wilt aan het werk. Logisch! Werken via een bemiddelingsbureau kan veel voordelen bieden. Hieronder vind je de belangrijkste redenen waarom jij als zorgprofessional voor Zorg Ambiance moet kiezen als (een van) jouw bemiddelingsbureau(s)!


Rooster app

Geen gedoe met onhandige inschrijflijsten of contact via de mail. Bij Zorg Ambiance maken we gebruiken van een heel handige app, die 24/7 wordt bijgehouden en waardoor jij in een oogopslag diensten kan zien en aannemen. Worden er nieuwe diensten in het systeem gezet? Dan krijg je hier een melding van! Op deze manier ben je dus altijd op de hoogte. Ook als er iets wijzigt in een dienst, word je hier automatisch van op de hoogte gebracht. Superhandig dus!


Facturatie

Geen zin om zelf je facturen te maken? Geen probleem, doen wij! Ons planningsysteem is gekoppeld aan het facturatiesysteem. Zo kunnen wij direct vanuit het rooster jouw gewerkte uren overnemen. Iedere week krijg je van ons de factuur van je gewerkte diensten van de week daarvoor. Papierwerk is dus verleden tijd! Mocht je dezelfde week nog betaald willen worden? Ook geen probleem. Tegen een vergoeding regelen wij een spoedbetaling voor jou. Binnen twee werkdagen vindt de betaling plaats.


Breed betrouwbaar netwerk

Zorg Ambiance werkt samen met verschillende betrouwbare zorgorganisaties, verspreid over heel het land. We focussen ons met name op ‘t Gooi en omgeving, maar werken ook samen met instellingen in onder andere Purmerend, Lelystad of Alkmaar! Ook komen er nieuwe zorgorganisaties bij. Er is dus altijd wel een locatie bij jou in de buurt.


Direct persoonlijk contact

Zorg Ambiance is (bijna) 24/7 bereikbaar! Elke dag, ook in het weekend of op een feestdag, zijn wij tussen 7-23u te bereiken via telefoon, whatsapp en email. De postduif is laatst met pensioen gegaan, dus dat kan helaas niet meer. Voor al je vragen met betrekking tot diensten, facturatie of andere onderwerpen, kun je bij ons terecht. Daarnaast zullen wij jou ook af en toe benaderen met vragen, wijzigingen of wanneer we weer een zorgtopper zoeken. Uiteraard leggen we je alles nog 1-op-1 uit in een persoonlijk kennismakingsgesprek, mocht je ervoor kiezen via ons bemiddeld te willen worden.


Exclusiviteit

Daar doen we niet aan! Uiteraard vinden we het top als je via ons werkzaam bent. Graag zelfs! Kies je ervoor om (ook) via andere bemiddelingsbureaus te gaan werken? Geen probleem. Doen we niet moeilijk over! Tenslotte zit jij, als zelfstandige, nergens aan vast en ben je vrij om te werken via wie of waar je zelf wilt. Als je eenmaal Zorg Ambiance gewend bent, wil je nergens anders meer werken. :)


Wil jij je inschrijven bij Zorg Ambiance? Dit kan via de website. Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen.

Goede zorg regelen we samen!

Zorg Ambiance sinds 2012

bottom of page