top of page

Van aanmelden tot eerste opdracht: Het aanmeldproces bij Zorg Ambiance.

Bijgewerkt op: 12 mrt.

Jij bent ZZP'er in de zorg en zoekt hulp bij het vinden van opdrachten. Na wat onderzoek of op aanraden van een kennis, heb je daarom besloten je aan te melden bij Zorg Ambiance. Welkom! Wij zijn continu op zoek naar professionele ZZP'ers, die zich met hart en ziel in willen zetten in de zorg. Zorg Ambiance heeft een groeiend netwerk aan zorgorganisaties waar cliënten en patiënten om jou zitten te springen. Maar voordat je toegang krijgt tot alle openstaande diensten, doorloop je eerst een aantal verplichte stappen waaronder een uitgebreid persoonlijk intakegesprek. Het aanmeldproces is zeer belangrijk! Zo komen wij er achter of jij als ZZP'er serieus met je onderneming bezig bent. En of jij bevoegd en bekwaam bent voor het leveren van de beste kwaliteit zorg voor de zorgorganisaties. Wij willen je graag beter leren kennen om je persoonlijk van dienst te kunnen zijn. Zo leer jij ons kennen en weten wij wie de zorgprofessional is die via Zorg Ambiance in de zorg werkt. We leggen je graag uit hoe het proces eruit ziet, zodat je weet wat je kunt verwachten.


Aanmelden via de website

Je bent met ons in aanraking gekomen en hebt besloten je aan te melden via onze website. Leuk en ook welkom! We willen graag weten wie je bent en wat we voor je kunnen betekenen. Ons aanmeldformulier vraagt daarom een aantal gegevens van jou, zoals je naam, niveau en e-mailadres. Je ontvangt op het opgegeven e-mailadres een bevestiging van je aanmelding.


Opvolging van aanmelding

Wanneer jij je aanmeldt ontvangt het team hiervan een melding. Een van onze collega’s bekijkt je formulier en neemt zo snel mogelijk contact met je op. Deze collega begeleid jou je gehele inschrijfproces. Mocht je vragen hebben of even willen bellen, kun je altijd naar deze collega vragen. Je buddy gaat met jou in contact om te kijken of wij elkaar van dienst kunnen zijn.


Aanmelding compleet maken

Tijdens het contact vertelt je buddy welke documenten er nodig zijn om je aanmelding compleet te maken. Door het nalopen van deze documenten controleren wij of je bevoegd en bekwaam bent om zorg te leveren. De volgende documenten hebben wij van jou nodig:


  • Curriculum Vitae (cv)

  • Behaalde diploma’s en certificaten in de zorg

  • Geldig paspoort of ID-kaart

  • Geldig VOG (niet ouder dan drie maanden)

  • Uittreksel inschrijving KvK

  • Verzekeringspolis bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering

  • Bewijs lidmaatschap klachtenregeling

  • BIG-registratie (indien aanwezig)

  • Bewijs inschrijving Wtza


Let op! Alles dient in pdf-format aangeleverd te worden.


Intakegesprek

Tijdens het gesprek krijgen we een nog beter beeld van elkaar. Hoe snel dit gesprek plaatsvindt, hangt af van de snelheid waarmee alle documenten compleet zijn en beschikbaarheid in jouw en onze agenda’s. We doen ons best dit zo snel mogelijk in te plannen.

We controleren je legitimatiebewijs, dus vergeet deze niet mee te nemen. Ook stellen we je vragen over wie je bent, wat je zoekt en geven een duidelijke uitleg. Daarnaast is er voor jou ook alle ruimte om vragen aan ons te stellen. Na het intakegesprek weet je precies hoe het systeem werkt en wat er allemaal bij komt kijken.


Toegang tot planningsapp

Zijn we na het gesprek allebei positief over een samenwerking. Dan volgt er zo snel mogelijk een uitnodiging voor de planningsapp. Zodra je profiel volledig is ingevuld, zie je de openstaande opdrachten van zorgorganisaties die passen bij jouw niveau en wensen. Wanneer je een opdracht accepteert en de zorgorganisatie dit goedkeurt, is de opdracht definitief. De opdracht blijft in je rooster staan. Keurt de zorgorganisatie de opdracht af, ontvang je hiervan een melding via de app. De opdracht verdwijnt dan uit je rooster. Bij het accepteren van beide kanten komt er automatisch een overeenkomst van opdracht tot stand en kun je aan het werk!


Interesse gekregen? Schrijf je dan hier in en wie weet spreken wij elkaar snel!

Goede zorg regelen we samen!

Zorg Ambiance sinds 2012

bottom of page