top of page

Opening nieuwe kantoor

Vrijdag 3 februari gingen de deuren van ons nieuwe kantoor open. Iedereen was uitgenodigd om een kijkje te komen nemen aan de versterkerstraat 6 te Almere. Onder het genot van een hapje en drankje was het een drukbezochte avond. Zowel zzp'ers, zorgorganisaties, vrienden, familie als leveranciers, iedereen was van de partij. Samen hebben we de avond geopend en kon iedereen kijken waar Zorg Ambiance 365 dagen per jaar werkzaam is.

De daadwerkelijke verhuizing vond al in december plaats. Geleidelijk werden alle spullen overgezet, want de zorg stopt natuurlijk nooit. Gelukkig bevindt het nieuwe kantoor zich 10 minuten van de oude locatie, waardoor de verhuizing soepel is verlopen. Eenmaal verhuisd liep helaas niet alles op rolletjes. Zo zaten we dagen zonder internet en werkten we met dikke truien aan, omdat de verwarming nog niet juist was aangesloten. Maar wat zijn we trots op ons nieuwe stekkie!


Het nieuwe kantoor is modern ingericht met houten vloer, houten panelen op de wand en hippe zit/sta- bureaus. Door de glazen ramen tussen de verschillende kantoorruimtes is er een open sfeer met altijd wel zicht op een glimlachende collega. Ook is er een fijne ruimte om klanten en zzp'ers te ontvangen voor (kennismakings)gesprekken. Al met al een fijne werkomgeving.


Team Zorg Ambiance wil nogmaals iedereen bedanken voor jullie komst en de prachtige cadeaus. Wij zijn enorm trots op de samenwerkingen en zien dit jaar met veel plezier tegemoet. Heb je ons kantoor nog niet gezien, maar wil je wel een rondleiding? Neem dan contact met ons op! Je bent van harte welkom.Goede zorg regelen we samen!

Zorg Ambiance sinds 2012

bottom of page