top of page

Ontmoet Debbie

Bijgewerkt op: 9 jul.


Hi! Ik ben Debbie, ik woon samen met mijn 2 zoontjes Quinn en Sky en mijn cocker spaniël Jax in Almere. Hun vader woont bij ons om de hoek waar ik nog steeds supergoed mee bevriend ben en co ouderschap mee heb voor de boys.


Eind juli 2021 ben ik via Ilse, onze facturatie held en een goede vriendin van mij, bij Zorg Ambiance terecht gekomen.


Mijn functie binnen Zorg Ambiance is best allround, zoals voor al mijn collega’s. Het is de bedoeling dat je overal kan bijspringen, waar het nodig is. Dus planning, detachering/klachten en documenten verwerken. Daarnaast ben ik sinds kort ook relatiebeheerder, wat inhoudt dat ik EN onze bestaande klanten opzoek voor evaluatiegesprekken EN op zoek ga naar potentiële klanten. Dit doe ik samen met Cherelle, de oprichtster van Zorg Ambiance. Ik ben nog elke week aan het leren en probeer mij zo goed als mogelijk hierin te ontwikkelen.


"Ik ben vorig jaar januari begonnen met leren draaien en dit is echt het vetste wat ik ooit in mijn leven geleerd heb"


In mijn vrije tijd probeer ik zo vaak als mogelijk tijd door te brengen met mijn vriend, hij woont in Brabant. Ook vind ik het leuk om te dansen in een club of op een festival met vrienden. Ik ben vorig jaar januari begonnen met leren draaien en dit is echt het vetste wat ik ooit in mijn leven geleerd heb. Ik heb in mijn woonkamer een heuse DJ booth staan waar ik na een lange werkdag mij heerlijk in kan terugtrekken en kan onderdompelen in mijn eigen muziekwereld.Goede zorg regelen we samen!

Zorg Ambiance sinds 2012

bottom of page